0
Evropske lige

Kad se kralj iznervira

Objavljeno: 20.01.13 u 22:54

real

Madridski Real je savladao Valensiju u Kupu kralja pre nekoliko dana sa 2:0 na Bernabeu, a posle tog susreta nekoliko igrača slepih miševa je komentarisalo igru kraljevskog kluba i njihov uticaj na sudije. To nisu trebali da rade… Real je došao na Mestalju u okviru 20. kola Primere i za 45 minuta postigao pet golova i tako sve ućutkao.

A sve je započeo Gonzalo Iguain u 9. minutu posle asistencije Anhela Di Marije, a zatim je usledilo spektakularnih 11 minuta u finišu prvog poluvremena. U 34. minutu je Ronaldo izbacio Kostu iz igre i uposlio Di Mariju za 2:0, a minut kasnije je Kristijano i sam postigao gol. U 41. minutu novi napad sa leve strane, centaršut Koentraa, Ozil spušta loptu Ronaldu i već je 4:0, a u poslednjim momentima prvog dela Ozil je još jednom asistent, a Di Marija po drugi put strelac. bele maramice i revoltirani navijači Valensije su rezultat ovakve igre i rezultata.

proslava gola

Valensija je pokušala da psotigne makar počasni gol u nastavku, nisu uspeli, a Real nije hteo dalje da se iživljava pa je ostalo 5:0. Real ostaje na poziciji broj tri sa 40 bodova, a Valensija je sedma sa 30 bodova i gol razlikom -5, kao i osmi Levante. Za tri dana Real opet dolazi na Mestalju… A na poslednja tri gostovanja Valensiji Real je dao čak 14 golova. Navijači slepih miševa mogu samo da se nadaju da neće nastaviti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter