0
AdmiralBet ABA Liga

Dule zadovoljan pobedom

Objavljeno: 20.01.13 u 10:56

dule

Partizan mt:s je savladao košarkaše Budućnosti sa 63:50 u Pioniru i dalje se nalazi na trećem mestu, ali sada sa istim skorom kao drugoplasirana Crvena zvezda. Trener crno belih Duško Vujošević zadovoljan je trijumfom nad Podgoričanima.

“Zadovoljan sam pobedom i igrom u većem delu utakmice. Budućnost je dobar kolektiv i nije iznenađenje što postižu dobre rezultate. Bili su sigurno dodatno motivisani zbog utakmice u Podgorici, u kojoj smo demonstrirali moć i pobedili na glamurozan način. Bilo je malo opuštanja i u odbrani i u napadu. Moramo da isključimo te prazne minute”, naglasio je Vujošević.

Duško Vujošević je prokomentarisao, u svom stilu, priče da će Beograd biti domaćin finalnog turnira ABA lige.

Crvena zvezda je u najboljoj situaciji. Imaće verovatno pravo organizacije završnog turnira. Ne znam da li će biti u Železniku, ali ne odustajemo od svojih velikih ambicija, kao što vidite”, izjavio je Vujošević.

Taman smo mislili da se rat između beogradskih večitih rivala malo smirio, a Dule Vujošević svojim izjavama ponovo stvara bespotrebnu tenziju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter