0
AdmiralBet ABA Liga

Lakši trening Partizana

Objavljeno: 19.01.13 u 22:59

partizan

Da crno bele ne leže Budućnosti jasno je i posle druge ovosezonske ubedljive pobede Partizana.

Samo u uvodna tri, četiri minuta gosti su bili u igri, da bi se domaćin serijom 13:0 odlepio i više dilema oko pobednika nije bilo. Crno beli su do kraja poluvremena samo uvećavali svoju prednost pa su početkom treće deonice imali i +20.

Duletova zonska odbrana 1-3-1 je nerećiva enigma za košarkaše Budućnosti a konačno je proradila i agresivna igra na prenos lopte. Podgoričane takođe uopšte nije išao šut tokom celog meča pa je 13 razlike na kraju i dobar rezultat kako su mogli da prođu. Serijom 8-0 koju je inicirao Strahinja Milošević, gosti su se vratili na -11 i to je bilo sve što su mogli da urade.

Do kraja utakmice je bilo vremena i za atraktivne poteze kao odličan alej-up Gordona.

Kod Partizana je najefikasniji bio kapiten Vladimir Lučić sa 12 poena dok je Gordon imao poen manje. Najbolji u redovima „plavih“ bio je Aleksa Popović sa 16 poena.

Partizan se izjednačio sada sa Zvezdom na drugom mestu sa skorom 12-6. Budućnost sada deli četvrto mesto sa radničkim sa skorom 10-9.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter