1
Evropske lige

Sosijedad srušio Barsu!

Objavljeno: 19.01.13 u 20:00

barsa

Barselona je doživela prvi poraz u ovoj sezoni u Primeri! Izgubili su u San Sebastijanu u okviru 20. kola od Real Sosijedada sa 3:2!
Ali ovo niko nije mogao ni da nasluti posle 25 minuta igre kada je Barselona povela sa 2:0 golovima Lionela Mesija i Pedra! Ali Kastro smanjuje u 41. minutu, a u nastavku Pike dobija crveni, pa sledi autogol Maskerana i na kraju u nadoknadi vremena Agireče postiže pogodak za veliku pobedu Baskijaca!

Teško da je neko ovo očekivao posle prvog dela sezone gde je Barsa imala 18 pobeda i jedan remi, ali Sosijedad je uvek nezdgodan rival za Barsu i to su dokazali i ovoga puta. Barsa naravno ostaje lider sa 55 bodova, a Sosijedad ostaje deveti sa 29 bodova – samo na pet bodova od mesta koje vodi u LŠ.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Sosijedad sruÅ¡io Barsu! | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. As I site possessor I believe the content material here is rattling fantastic , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Best of luck.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter