1
Evropske lige

Sjajan povratak Vest Broma

Objavljeno: 19.01.13 u 20:38

brent

Sjajan meč odigrali su u gradskom derbiju Vest Bromvič Albion i Aston Vila, a na kraju nije bilo pobednik 2:2! Aston Vila ima za čim da žali, vodili su sa 2:0 posle prvog poluvremena, ali su pali u nastavku.
Dve asistencije upisao je Nzogbija, a pogotke za Vilu su postigli Kristijan Benteke i Gabrijel Agbonlahor. Ali VBA se nije predavao i zaigrali su odlično u nastavku. Smanjili su već u 49. minutu preko Krisa Branta, a asistenciju je upisao Romelu Lukaku. Nekoliko dobrih šansi imao je Vest Brom nakon prvog gola, ali se pre svih obrukao Odemvingi. Međutim, iskupio se za sve promašaje iskusni Odemvingi u 84. minutu kada je konačno matirao Guzana i doneo bod svom timu.
Vest Brom je osmi na tabeli sa 34 boda, a Aston Vila je sada na 17. mestu sa 20 bodova.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Sjajan povratak Vest Broma | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Very well written post. It will be helpful to everyone who utilizes it, including myself. Keep doing what you are doing i will definitely read more posts.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter