0
Evropske lige

Selta uzela bod na Rosaledi

Objavljeno: 19.01.13 u 23:59

demikelis

U poslednja dva meča današnjeg programa 20. kola Primere videli smo dva remija i to 1:1 na mečevima Malaga – Selta i Hetafe – Sevilja.
Malaga je bila favorit protiv Selte, ali poznato je da tim iz Viga ume dobro da odigra na Rosaledi. Malaga je povela golom Demikelisa u 37. minutu, ali je bod gostima iz Viga doneo Fernandez posle jedne dosta konfuzne intervencije odbrane domaćeg tima u 76. minutu kada su mu bukvalno dodali loptu. Do kraja meča su oba tima pokušala da dođu do tri boda, ali su junaci bili golmani Kabaljero i Varas.
U meču koji je odigran pre ovog Hetafe i Sevilja su takođe remizirali, s tim da su oba gola postignuta u prvom poluvremenu. Sevilja je povela golom Rejesa, a izjednačio je Kolunga. Bivši igrač Vojvodine Stevanović je opet ušao sa klupe, a treba napomenuti da je ovo drugi meč u kome Sevilju vodi Unai Emeri i da je ovo drugi remi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter