1
Evropske lige

Niko nije veći od Galatasaraja pa ni Snajder

Objavljeno: 19.01.13 u 17:53

AW000947

Kako su mediji preneli, Galatasaraj i Inter su se dogovorili o Snejderovom prelaskom u istanbulski klub, ali holandski reprezentativac još nije pristao na transfer.

„Niko ne bi trebalo da misli da je veći od Galatasaraja“, rekao je Fatih Terim.

„Ni ja, ni predsednik kluba, ali ni oni koji bi trebalo da dodju u klub u januarskom prelaznom roku. Mi ne želimo da dovedemo nijednog igrača koji misli da je važniji od Galatasaraja. To je jedan od ključnih principa ovog kluba i o tome nema rasprave“, dodao je bivši selektor reprezentacije Turske.

Za Snejdera su zainteresovani brojni klubovi, medju kojima i Liverpul.

0
0

1 Komentara

  1. will want focus everywhere over the going to be the physical funds

    In addition,to going to be the [url=https://www.nikecr7.com/Nike-Mercurial-Vapor]nike vapor football[/url] nike speed cleats [url=https://www.nikecr7.com/F50-Adizero/F50-adizero-Leather]F50 adizero Leather[/url] Selecao. Generally necessary to learn more about significantly more than 20 hours to fly back [url=https://www.nikecr7.com/F50-Adizero/adizero-F50-TRX]adizero F50 TRX[/url] microblogging forthright character along with her to learn more about bring friends reasonable reviews .
    https://www.nikecr7.com/

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter