0
Košarka

Pehovi Vulfsa i pobeda Klipersa

Objavljeno: 18.01.13 u 09:27

pekovic

Minesota Timbervulvsi nalaze se u sve težoj situaciji. Pored već povređenih Kevina Lava, Čejsa Budingera. Malkoma Lija i Brendona Roja, putujuća bonica povećala se za još dva igrača jer je Nikola Peković u porazu protiv Los Anđeles Klipersa od 90:77,deživeo povredu desnog butnog mišića, dok je Aleksej Šmid izvrnuo zglob.

Što se tiče same utakmice, Klipersi su stekli početnu prednost koju su i pored ne baš najbolje igre, rutinski održavali do kraja meča.

Džamal Kraford sa 22 i Blejk Grifin sa 20 poena bili su najefikasniji igrači Klipersa, dok je Lamar Odom imao 12 skokova.  Kod Minestoe je najbolji bio Luk Ridnur sa 21 postignutim poenom.

Aktuelni šampioni ekipa Majami Hita pobedila je u derbiju dana u Los Anđelesu Lejkerse sa  99:90. Bio je to neizvestan meč do samog kraja koji je sjajno raspoloženi Lebron Džejms prolomio u korist Hita.

Džejms je imao svoj šoutajm u Stejplscentru. Kucao je na prvi, na drugi obruč, sa jednom rukom, pa sa obe, imao je ulaze za koš –faul, a onda je na kraju u poslednjem minutu preuzeo odgovornost i doneo odlučujuću prednost Majami.

Meć je završio sa 39 poena, 7 skokova i 8 asistencija, a pored njega dobar je bio i Dvejn Vejd sa 27 postignutih poena.

Kod Lejkersa je Kobi Brajant bio najefikasniji sa 22 poena, a Meta Vorld Pis ubacio je 16 koševa.

Za kraj pogledajte naš super pregled mečeva odigranih sinoć.

 

Rezultati:
Detroit – Njujork 87:102
Minesota – LA Klipers 77:90
Feniks – Milvoki 94:98
LA Lejkers – Majami 90:99

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter