1
Fudbal

Eriksen je novi Skols?

Objavljeno: 18.01.13 u 12:05

Eriksen Kristijan

Ako je verovati britanskim medijima Kristijan Eriksen će biti zamena za Pola Skolsa! Tako je odlučio ser Aleks Ferguson, koji se već dugo muči kako bi pronašao pravu zamenu za sada već 38-godišnjeg vezistu.

Eriksen je fudbaler Ajaksa i u februaru će napuniti 21. godinu, a impresivno je to što je za sada već odigrao 31 meč za nacionalni tim Danske i postigao dva gola. Videćemo koliko će Ajaks tražiti novca za njega, ali nema sumnje da Fergi neće štedeti kako bi ga doveo na Old Traford.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Eriksen je novi Skols? | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Simply desire to say your article is as surprising. The clarity in your post is simply spectacular and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter