0
Košarka

Pejsersi sredili Nikse

Objavljeno: 11.01.13 u 11:11

NBA

Indijana Pejsersi savladali su na svom parketu Njujork Nikse rezultatom 81:76. Pošto su pre par dana Majami zadržali na 77 poena, sada su i “drugi tim Istoka”, dovelo do najnižeg broja poena u sezoni.

Recept Indijane je pored dobre odbrane, naravno i raspoloženi Poul Džoržd. On je pod oba obruča odigrao sjajno sa 8 od ukupno 11 skokova upisao je u odbrani, imao je 5 asistenicija i 24 poena.

Činjenica da Niksi zbog suspenizije nisu mogli da računaju na Karmela Entonija ne umanjuje njuihov neuspeh. Jedini koji je pružio dobru partiju bio je Džej Ar Smit sa 25 postignutih poena.

Portland Trejlblejzersi na svom terenu savadali su akutelne šampione Majami Hit sa 92:90, zahvaljujući trojkama postignutim pred sam kraj meča.

Gubili su Blejzersi 12 poena u poslednjoj četvrtini ali sjajnom serijom i nošeni fantastičnim navijanjem sa tribina napravili veliki preokret.

Nikolas Batum upisao je 25 poena, Lamar Oldriž 25 poena i 15 skokova, dok je Saša Pavlović za 10 minuta na parketu postigao tri poena.

Lebrona Džejmsa je asistencija delila od tripl dabl učinka, ali bez obzira na tu činjenicu “kralj” je odigrao meč ispod proseka. Ubacio je svega 15 poena, imao je 10 skokova i već pomenutih 9 asistencija.

Kris Boš je bio najefikasniji igrač  Hita sa 19 postignutih koševa.

Rezultati:

Portland – Majami Hit 92:90

Indijana – Niks 81:76

Dalas – Sakramento 117:112

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter