1
Evropske lige

Volkotu 26 miliona funti

Objavljeno: 09.01.13 u 14:38

volkot

Tio Volkot 99% ostaje u Arsenalu, pošto su tobdžije spremile 26 miliona funti za novi petogodišnji ugovor – to mu dođe nekih 90.000 funti nedeljno. Sada vam je verovatno i jasnije zašto su tako skupe ulaznice na Emirejtsu – 62 funte.

Volkot se dogovorio i sa Vengerom oko svoje pozicije u timu, pa ćemo ga tako u narednim sezonama gledati kao špic igrača, a dogovor je pao i oko plate, koja je povećana sa sadašnjih 70.000.

Arsenal je tako rešio jedan problem, a sada Venger može da krene u potragu za pojačanjima. Napadač je prioritet, kao i centralni vezni.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Volkotu 26 miliona funti | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. As I site possessor I believe the content material here is rattling fantastic , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Best of luck.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter