0
Evropske lige

Udineze zgromio Inter

Objavljeno: 06.01.13 u 14:28

udinese-inter

Odigran je premijerni meč dana 19. kola Serije A Udineze je savladao Inter ubedljivo sa 3:0 i tako naneo šesti poraz ekipi Andree Stramaćonija ove sezone. Inter ima za čim da žali, a nekako se čini da je Brazilac Žonatan odigrao svoj psolednji meč u plavo-crnom dresu.

Prvo poluvreme je bilo veoma loše i samo jednu priliku smo videli za 45 minuta igre – Di Natale je iz slobodnjaka pogodio prečku. U drugom poluvremenu Inter je zaigrao odlično, krenuo da stvara šanse, a pamtiće Žonatan i Palasio šta su promašili kod rezultata 0:0. Žonatan je uspeo da sa četiri metra promaši čitav gol, a zatim je Palasio u situaciji 1 na 1 takođe promašio čitav gol koji je branio Željko Brkić. Kako to uvek biva usledila je kazna, strelac naravno Antonio Di Natale u 62. minutu. A samo dva minuta kasnije Žuan Žezus dobija drugi žuti i crveni karton, pa se zebrete poigravaju do kraja meča. Prvo je Muriel na asistenciju Dušana Baste povisio na 2:0, da bi Lazari posle toga uposlio Di Natalea za konačnih 3:0.

Udineze je sada osmi sa 27 bodova, a Inte rje sve dalje od vrha, i dalje su četvrti sa 35 bodova, ali imaju -4 u odnosu na drugoplasirani Lacio, a -9 u odnosu na Juventus.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter