0
Evropske lige

Van Persi za novi meč

Objavljeno: 05.01.13 u 20:20

Kleverli

U poslednjem meču dana kada je četvrto kolo FA kupa u pitanju Vest Hem i Mančester Junajted su odigrali 2:2, ali čekićari imaju za čim da žale, jer su do psolednjeg minuta imali prednost…
Junajted je poveo golom Toma Kleverlija u 23. minutu, alli je vođstvo trajalo samo četiri minuta pošto je Kolins sjajnim udarcem glavom izjednačio. A onda isti igrač u 59. minutu ostaje sam u kaznenom prostoru i opet glavom matira potpuno nemoćnog De Heu – Vidić je krenuo na Nolana, a Kolins je ostao bez čuvara.

I kada se očekivalo da ekipa Sema Alardajsa izbaci crvene đavole usledio je šok za domaće navijače. Perfektna duga lopta Rajana Gigsa za Robina van Persija, koji ju je prihvatio, smirio i udarcem desnom nogom doneo svom timu izjednačenje i novi meč, koji će se igrati na Old Trafordu.
Inače, za Vest Hem je debitovao Džo Kol, a Nemanja Vidić je odigrao svih 90 minuta za Junajted i dobio žuti karton u 82. minutu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter