0
Košarka

U Njujorku se ne nose mamuze

Objavljeno: 04.01.13 u 09:50

Trener Njujorka Majk Vudson insistirao je da njegova ekipa protiv San Antonija mora da pojača odbranu i njegovi momci su na to odogovorili na najbolji mogući način. Niksi su u Medison Skver Gardenu pobedili su Sparse 100:93 i tako im prekinuli niz od sedam uzastopnih pobeda.

Odličnom odbranom Niksi su sveli tandem Sparsa Dankan-Parker na svega 22 poena, dok je ceo tim Sparsa imao loših 36.4% šut iz igre.

Sa druge strane Karmelo Entoni ubacio je 23, a Džej Ar Smit 20 poena. Ovome treba dodati i dabl-dabl Tajsona Čendlera koji je pored 10 poena imao i 14 uhvaćenih lopti.

Iako su igrali bez Riki Rubija i dobrim delom utakmice bez Kevina Lava, Minesota Timbervulvsi savladali su na gostovanju Denver Nagetse 101:97, zahvaljujući odličnoj partiji Džej Džej Beree.

Berea je kada je bilo najpotrebnije u poseldnjoj četvrtini postigao 12 od svojih 17 poena. Lepo su Vulfsi rasporedili poene protiv Nagetsa pa su čak 6 igrača imali dvocifren učinak.

Kevin Lav ubacio je 12 poena i imao 17 skokova pre nego što je morao da napusti meč zbog povrede leve šake. Nikola Peković meč je završio sa 12 poena i 6 skokova, dok je Andrea Kirilenko ubacio 14 koševa.

Najefikasniji igrači Nagetsa bili su Kosta Kufos i Evan Furnije sa po 16 postignutih poena.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter