0
Evropske lige

Bez predrasuda

Objavljeno: 03.01.13 u 14:47

krasic

Bivši reprezentativac Srbije na kraju prošle sezone svim silama se trudio da napusti Juventus. Sam je govorio kako ne želi da ide u klub iz Serije A i isticao je kako bi mu idealna bil Premijer liga. Spletom okolnosti želja mu se nije ostvarila i Krasić se obero u Fenerbahčeu.

Nije preterano imao sreće i imao je povredu zadnje lože, pa se tek u nastavku sezone očekuje da pruži partije kakve smo od njega navikli da vidimo. Krasiću na ruku ide i to što se privikao na život u Istanbulu i kako je konačno „razbio sve predrasude“ o ovom gradu.

“Procenio sam da je to najpovoljniji rasplet. Istina, zbog nekih predrasuda kojima sam robovao bio sam prilično rezervisan prema Turskoj, ali to se pokazalo kao pogrešno. Fenerbahče je jedan od najvećih evropskih klubova, a Istanbul je u svakom pogledu fantastičan grad, tako da mogu da kažem da sam prezadovoljan što sam odabrao Tursku.” rekao je Krasić za Sportski žurnal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter