0
Evropske lige

Kad Tigar pobesni

Objavljeno: 31.12.12 u 18:03

falcao

Lionel Mesi ili Kristijano Ronaldo? Mi biramo Radamela Falkaoa! Zašto? Mesi u Barseloni igra sa gomilom čarobnjaka kao da je u Hari Poteru, pa sa Inijestom, Ćavijem, Fabregsom i ostalima je ipak lakše igrati nego sa Mariom Suarezom, Turanom, Kokeom… Ronaldo u Realu igra sa Ozilom, Di Marijom, Alonsom, Kedirom, Benzemom… Da li je lakše postizati golove za Barsu i Real ili za Atletiko Madrid i pritom doneti svom timu trofeje, dva komada u 2012. godini? Mesi je osvojio samo jedan, baš kao i Ronaldo.

Radamel Falkao je bukvalno sam doneo trofej Lige Evrope Atletiko Madridu prošle sezone kada je postigao 12 golova u ovom takmičenju, od čega dva u finalu protiv Bilbaoa (3:0). A onda je rastavio Čelsi u meču Superkupa Evrope kada je za samo jedno poluvreme postigao hettrik uz dva spektakularna gola. Od tada je Roman Abramovič opsednut Kolumbijcem i neće žaliti para da ga dovede u 2013. godini.

Ali to nije sve od čudesnog Kolumbijca – ove sezone predvodi Atletiko ka mestu koje vodi u LŠ u Primeri i na 16 mečeva u ligi dao je 17 golova, a još dugo će se prepričavati petarda koju je poklonio navijačima na meču protiv La Korunje. Čisto da se uporedi, prošle sezone je na 34 meča dao 24 gola… Ali zato ga sada Simeone odmara u Ligi Evrope, jer je Atletiko i bez njega mogao da prođe dalje.

U svakom slučaju vrednost Tigra porasla je i to mnogo, a priča se d aće na kraju sezone pojačati Čelsi, gde bi trebalo da bude pravi naslednik Didijea Drogbe. I da, zaboravismo onaj magični gol koji je dao protiv Amerike Kali. Uživajte u čaroliji Tigra, koji će nadamo se nastaviti da nas oduševljava i u 2013. godini!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter