0
Domaći fudbal

Bajko želi da ostane

Objavljeno: 30.12.12 u 10:39

bajkovic

Standardni golman Crvene zvezde Boban Bajković želi da ostane na Marakani i čeka šta će na tu temu reći novo rukovdstvo crveno – belih.

“Ostajem, mada će poslednju reč dati ljudi iz kluba. Imam ugovor na još godinu i po dana, a ako se ja budem pitao, biću u Zvezdi još 10 godina. Tačno je da se čujem sa Robertom Prosinečkim, ali to su bili isključivo privatni razgovori jer je moj prijatelj. Poznato je koliko mi je pomogao kada me je vratio na gol Zvezde, Robi mi je kao drugi otac, ali nismo pričali o transferu u Kajzeri” izjavio je Bajković.

Popularnog Bajka ne napušta optimizam kada je u pitnjau prvenstvena trka sa Partizanom, koji crveno – belima na tabeli beži šest bodova.

“Naravno da je Partizanova prednost dostižna. Moramo da verujemo u titulu, ko ne veruje da možemo da prestignemo komšije nema šta da traži u Zvezdi” rekao je Bajković za Sportal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter