0
Domaći fudbal

Šta se to kuva u Ljutice Bogdana?

Objavljeno: 29.12.12 u 11:15

Marakana

Nova uprava crveno – belih tek je počale sa radom a već su jasno do izražaja došla dva pravca kretanja kada su u pitanju pojačanja.

Predsednik Dragan Džajić želi na Marakani da vidi što više domaćih igrača što je potvrdio interesovanjem za igrače Olimpijakosa Petra Grbića i Aleksadnra Kataija.

“Kataija znam odranije iz Vojvodine, a Grbića sam video dva puta protiv Zvezde i dopao mi se.” rekao je Džajić.

Sa druge strane Sportski direktor Zvezde Zoran Stojadinović smatra da bi bila greška dovoditi igrače na pozajmicu, te insistira na dovođenju stranaca koji bi 100% bili u vlasništvu kluba, a njegovi pikovi su Peroso i Kueva koji su dobili ponude od klubova u latinskoj Americi ali su voljni da sačekaju odgovor crveno – belih, doduše ne još dugo.

Definitivno se u sportskom sektoru kod crveno – belih već vide dva različita koncepta, ali tek kada Upravni odbor bude zasedao znaćemo koji je od njih i da li odneo prevagu, ipak postavlja se pitanje kako će na dalje funkcionisati odnos između Stojadinovića i Džajića koji očigledno imaju sasvim drugačije ideje o fizionimiji tima crveno – belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter