0
Domaći fudbal

Pojačanja sve dalje

Objavljeno: 28.12.12 u 23:39

zvezda

Zoran Stojadinović dogovorio je dolazak dvojice fudbalera iz Južne Amerike u Crvenu zvezdu. Međutim, on izražava bojazan da Peroso i Kueva neće još dugo čekati crveno – bele da se izjasne da li žele da ih vide na Marakani.

Oba igrača dobili su nove ponude od klubova iz latinske Amerike pa sada vreme radi protiv Zvezde, jer je interni dogovor u Ljutice Bogdana da se oko novih igrača moraju složiti i sportski i finansijski deo Uprave kluba. Međutim sastanak još nije održan i neizvesno je kakva će biti odluka crveno – belih.

“Peroso se jeste dogovorio sa Tahirom, ali će čekati nas do 31. decembra. I Kuevi je istekao ugovor, ali ima ponudu prvaka Perua od 300.000 dolara po sezoni. On želi u Evropu i pristao bi da dođe u Zvezdu za 15.000 evra mesečno, što je značajno manje od novca koji mu nude u domovini” kaže Stojadinović.

Stojadinović takođe tvrdi da bi Peroso i Kueva ukoliko potpišu ugovore bili potpuno igrači Zvezde.

“Praktično bez obeštećenja, uz minimalnu naknadu, možemo da dobijemo dva dobra igrača koji bi bili sto posto Zvezdini, a ne u vlasništvu nekog drugog kluba ili agencije. Ali, nemamo mnogo vremena da reagujemo, za Kuevu se interesuju i Portugalci, ali pošto nije klub iz vrha, Peruanac i dalje daje prednost Zvezdi. To naravno ne znači da se neće javiti recimo Braga i ponuditi mu 25.000 mesečno” zaključio je Stojadinović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter