0
ATP

Ništa od Mubadala šlagera: Tipsarević poražen u polufinalu Abu Dabija

Objavljeno: 28.12.12 u 15:58

janko

U finalu egzibicionog Mubadala turnira u Abu Dabiju sastaće se Novak Đoković i Nikolas Almagro koji je u drugom polufinalu dana savladao Janka Tipsarvića sa 2:1, po setovioma 2:6, 7:6, 6:2.

Janko je dobro počeo meč bez većih problema dobio prvi set protiv Španca koji je u nastavku igre pružio znatno jači otpor kojim je do kraja uspeo da slomi srpskog tenisera.

Drugi set doneo je klackalicu u kojoj je Janko dva puta servirao da ostane u setu, a onda je u taj brejku Almagro odigrao znatno bolje i sa 7:6 u gemovima Španac je dobio drugi set.

Almorgo je nastavio da pojačava ritam igre u trećem setu. Prvo je napravio brejk na Jankov servis koji je potom svojim i potvrdio, da bi potom pri rezultatu 3:1 napravio novi brejk na servis našeg tenisera. Almagra je olično služio servis u ovom delu meča i Tipsarević bukvalno nije imao nikavu mogućnost da napravi preokret, ali ga to nije sprečavalo da egzibicionim potezma poput udaranjana loptice goz noge razgali publiku na stadionu.

Almagro je ipak rutinski prvio treći set kraju gde ga čeka Novak Đoković koji je u prvom polufinalu dana savladao Davida Ferera.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter