0
Fudbal

Verujemo da će organi UEFA biti objektivni

Objavljeno: 26.12.12 u 18:39

Zoran Lakovic

„Verujemo u objektivnost disciplinskih organa UEFA, iako se uvek nalazimo pod strahovitim pritiskom, što medija, što drugih struktura, kako iz Engleske, tako i iz drugih delova Evrope. Mi smo činjenice prezentovali Disciplinskoj komisiji UEFA i oni su doneli odredjenu odluku“, rekao je Laković agenciji Beta.

Disciplinski inspektor odlučio je da se žali za sankcije u vezi sa incidentima na utakmica mladih reprezentacija Srbije i Engleske, koja je igrana u Kruševcu 16. oktobra.

„Očekivali smo tu žalbu jer je velika disproporcija odluke u odnosu na ono što je predložio tužilac. Ništa dalje ne mogu da kažem, dobili smo samo obaveštenje o žalbi, a ne konkretni dopis u kome bismo videli obrazloženje“, kazao je Laković.

On je dodao da se očekuje da FSS to obrazloženje dobije do 3. januara.

„Obrazloženje očekujemo do 3. januara, a do 8. imamo rok i mi i Fudbalski savez Engleske (FA) da se žalimo. Sačekaćemo da primimo sva dokumenta i onda ćemo utvrditi naš sledeći korak“, rekao je Laković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter