0
Košarka

Ljubav opila Grmljavinu

Objavljeno: 21.12.12 u 10:52

kevin love

Tri meča odigran su sinoć u NBA ligi, a najuzbudljivije bilo je u Minesoti gde su Timbervulvsi prekinuli niz 12 pobeda Oklaham Tandera savldavši ih rezultatom 99:93.

Sjajna igra Kevina Lava i Nikole Pekovića u napadu, potpomognuta britkom igrom Andeja Kirilenka i Džej Džej Baree u odbranu, bili su recept kojim su Vulvsi sitgli do 13 pobede u šampionatu.

Lav je meč završio sa 28 poena, 11 skokova i 7 asistencija, dok je Pekmen ubacio 24 i tome dodao i 10 uhvaćenih lopti.

Sa druge strane Oklahomi za pobedu protiv Vulvsa nije bilo dovoljno što su dva igrača ubacila 30 i više poena. Kevin Durent imao je učinak od 33, dok je Rasel Vestbruk postigao 30 poena.

Vrelina iz Majamija lako je spržila Telad iz Dalasa. Lebron Džejms i družina bez ikakvih problema pobedili su na gostovanju Maverikse 110:95.

Džejms je u Dalasu postigao 24 poena i imao 9 skokova, Dvejn Vejd ubacio je 19, a Kris Boš 17 poena.

Kod Mevriksa je najefikasniji bio Krauder sa 15, dok je O Džej Mejo postigao svega 8 poena.

Treći meč dana odigran je u Portlandu gde su Nagetsi poraženi od Blejzersa sa 101:93.

Podatak za anale na ovom meču bio je šut za tri poena Nagetsa koji je iznosio 0-22. Sa takvim nepostojećim procentom Blejzersima je bilo izuzteno lako da ubeleže novu pobedu.

Nikola Batum bio je najefikasniji igrač Blejzersa sa 22 poena, a sjajn je bio Džej Džej Hikson sa 18 poena i isto toliko skokova. Kod Nagetsa su čak tri igrača ubacila po 13 poena i to Andre Igudala, Taj Loson i Kori Bruer.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter