0
Evrokupovi

Đavoli na kraljeve, Bajern na Arsenal!

Objavljeno: 20.12.12 u 11:55

liga šampiona

Potpuno neverovatan žreb za osminufinala Lige šampiona, sve je isto kao i na probnom žrebu. Tri velika derbija nas očekuju, ali svakako da će najluđe biti na duelima Reala i Mančester Junajteda, gde će koplja ukrstiti Ronaldo sa bivšim saigračima, ali će i taktički okršaj imati Murinjo i Ferguson.

Drugi derbi igraju Arsenal i Bajern iz Minhena. Svakako da će duel biti interesatan, jer tobdžije su uvek nezgodan rival, iako ove sezone ne igraju baš najbolje. Venger će znati da iskoristi mane Bavaraca, a u odsustvu Badštubera (zbog povrede) i Boatenga (zbog suspenzije) Bajern će imati ozbiljnih problema u defanzivi.

Treći derbi igraju Milan i Barselona. Ovo bi bio derbi nekada, ali sada je ipak milan mnogo slabiji i Barsa ne bi trebalo da ima većih problema.

Od ostalih parova zanimljivo će sigurno biti u duelu Šahtjora i Borusije Dortmund, a i svi ostali mečevi će sasvim sigurno biti izjednačeni. Očekuje nas uzbudljiv nastavak Lige šampiona, videćemo ko će biti novi prvak, a ko najbolji strelac. Za sada vodi Burak Jilmaz sa šest pogodaka za Galatu, a ima priliku da nastavi seriju protiv Šalkea...

Galatasaraj – Šalke
Seltik – Juventus
Arsenal – Bajern
Šahtjor – Dortmund
Milan – Barselona
Real Madrid – Mančester Junajted
Valensija – PSŽ
Porto – Malaga

Prvi mečevi su na programu 12. i 20. februara, a revanši se igraju 5. i 12. marta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter