0
Evrokup

Odigrali koliko je bilo potrebno

Objavljeno: 19.12.12 u 10:30

CZ Diva

Crvena zvezda DIVA ostvarila je još jednu pobedu. Ovoga puta u Pioniru je oružje položila borbena ekipa Splita (94:67). U naizgled rutinskoj pobedi jedan od igrača koji se istakao je svakako Milan Milovanović koji je sa 9 poena i nekoliko atraktivnih zakucavanja digao publiku na noge. Oduševljeni Milan je svoju na konferenciji za novinare počeo priču upravo o Zvezdinim vernim navijačima:

„Pre svega bih želeo da se zahvalim publici na podršci, danas je radni dan, sutra veliki praznik, a svejedno su nas podržali u velikom broju. Čestitam ekipi Splita na fer i korektnoj borbi, kao i svojim saigračima na odličnoj partiji. Mislim da smo pravo lice pokazali tek u drugom poluvremenu koje smo odigrali na svom uobičajenom nivou u ovoj sezoni“, zaključio je mladi Milovanović.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde takođe je započeo svoje obraćanje novinarima na sličan način:

„I ja želim da se zahvalim publici, večeras su bili uz nas uprkos manje atraktivnom protivniku. Pozivam ih ovom prilikod da nam pomognu i protiv Zadra, gde će nam ta pomoć biti još potrebnija“ konstatovao je Vukoičić i nastavio sa analizom utakmice:

„Bez obzira na to u kom sastavu Split dođe u Pionir – mi smo favoriti. Pošto im nisu došla dva bitna igrača, bili smo apsolutni favoriti. Reakcija igrača u prvoj četvrtini nije bila dobra, ispostavilo se da je taj nedolazak igrača Splita previše opustio naše igrače. Kada postoji pozitivna trema mnogo se bolje igra.

U prvoj četvrtini nismo realizovali jako puno kontanapada, kao ni sekundarne situacije. To nije bilo naše pravo izdanje, što pokazuje i šut sa linije slobodnih bacanja koji je bio samo 57% večeras. To je posledica dekoncentracije i prevelikog opuštanja. Sa drugom, trećom i četvrtom četvrtinom smo generalno zadovoljni, neću da kažem da smo odigrali izvanredno, ali smo odigrali onoliko koliko je bilo potrebno. Malo smo odmorili neke igrače, a nekima smo dali malo važnije uloge da bismo ih spremili za budućnost.

Još jedna je utakmica do pauze, ako zadržimo kontinuitet spremićemo se za nastavak koji nas čeka odmah posle Nove godine“, završio je Vlada Vukoičić obraćanje medijima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter