0
Evropske lige

Lak posao za Juve i Milan

Objavljeno: 16.12.12 u 17:04

Juve

Odigrano je još šest mečeva 17. kola Serije A, lake pobede upisali su Juventus, Milan i Parma, dok je Katanija uspela da preokrene protiv Sampdorije, a Roma je spuštena na zemlju od strane letećih magaraca.

Juventus je dočekao Atalantu i sve rešio za samo 27 minuta (3:0). Mirko Vučinić je doneo prednost staroj dami već u 2. minutu, a Pirlo je povisio na 2:0 u 14. Sve je rešio Klaudio Markizio 13 minuta kasnije, a koliko je Juve bio nezainteresovan posle ovoga svedoči podatak da je Manfredini dobio crveni karton u 32. minutu i da je Atalanta do kraja igrala sa igračem manje, a rezultat je ostao isti…

Milan je dočekao očajnu Peskaru i slavio sa 4:1! Već u 1. minutu je pogodio Antonio Noćerino, koji se polako vraća u formu iz prošle sezone, a za drugi gol navijači su morali da čekaju drugo poluvreme. Abruskato pogađa sopstvenu mrežu u 51. minutu, da bi se gosti vratili u igru golom Terlicija. U 79. minutu drugi autogol gostiju, ovoga puta Žonatas, a dva minuta kasnije se upisuje i Stefan El Šaravi.

Parma je dočekala Kaljari i slavila sa 4:1. Gosti sa Sardinije su poveli golom Saua, ali je usledila kanonada domaćih. Dva gola Belfodila i po jedan Biabianija i Valdesa za ubedljiv trijumf.
Katanije je dočekala Sampdoriju koja je povela preko Enca Mareske, koji je bio siguran sa bele tačke, ali je u drugom poluvremenu usledio preokret. Paljalunga, Bergesio i Kastro za pobedu Katanije 3:1!

Roma je neočekivano poražena od Kjeva u Veroni sa 1:0, a gol odluke je u 87. minutu postigao Serđo Pelisije, koji je u 67. minutu ušao u igru! Đenova opet nije uspela da slavi na svom terenu, bod kuće nose bikovi iz Torina. Torino je poveo golom Rolanda Bjankija, a izjednačio je defanzivac domaćih Grankvist.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter