0
Evropske lige

Kralj je srušen!

Objavljeno: 16.12.12 u 21:04

Ronaldo

Neverovatno iznenađenje u okviru 16. kola Primere – Espanjol je uzeo bod madridskom Realu na Santijago Bernabeu! Meč je završen rezultatom 2:2, a to svakako niko nije očekivao. Real je sada još dalje od titule, ovakvi kiksevi ne smeju da im se dešavaju. Navijači kraljevskog kluba su razočarani, a videćemo reakciju Žozea Murinja.

Espanjol je poveo golom Serhija Garsije u 31. minutu na asistenciju Verdua, ali je Real u nadoknadi vremena u prvom delu došao do izjednačenja – centrirao je Sami Kedira, a loptu u mrežu je sproveo Kristijano Ronaldo. Na samom startu drugog poluvremena Real je preokrenuo, Ronaldo je uposlio Koentraoa koji se lepo ubacio i zatresao mrežu gostiju iz Barselone.

Očekivalo se da će Real do kraja zgromiti protivnika, ali su propustili nekoliko odličnih šansi… Tri puta su imali 1 na 1, promašili i to im se obilo o glavu. U 88. minutu izjednačio je Đordi Albin posle velike gužve u kaznenom prostoru.

Real je pokušao da dođe do sva tri boda, ali su bili potpuno ubijeni u pojam izjednačujućim golom Espanjola. Imali su samo jednu priliku, ali je Morata očajno reagovao nakon pasa Ozila.

Real je u ovom momentu na -10 u odnosu na Barsu kojoj tek predstoji susret 16. kola sa Atletikom. Espanjol ostaje na 19. mestu sa 12 bodova, ali će im ovaj bod mnogo značiti u nastavku sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter