0
Evrokup

Tuča u Bilbau

Objavljeno: 13.12.12 u 15:20

Bilbao - Sarloa

Utakmica 6. kola Evrokupa između Bilbaa i Šarloa nije ni o čemu odlučivala pošto je i pre nje sve bilo jasno. Domaći košarkaši su slavili rezultatom 85:84 u veoma zanimljivom meču, pa je na kraju grupne faze takmičenja Bilbao ostvario skor od 6-0, a Šarloa 0-6.

Nikome nije jasno zbog čega su usledile varnice nakon meča ove dve ekipe. U sukobu koji je izbio prednjačio je Met Volš koji je ušao u klinč sa Akselom Ervelom. Igrači Bilbaa su se ustremili na Volša koji je vešto izbegavao kontakt sa njima. Međutim, srpski košarkaš Milovan Raković uspeo je da zaobiđe košarkaše Šarloa koji su branili svog beka i poput NFL fudbalera obori Volša na zemlju.

Usledio je potpuni metež na teren, a „zaraćene“ strane je na kraju razdvajala policija. Zanimljivo je da se incident ne pominje na zvaničnom portalu Evrokupa, a nema ga ni u izveštajima sa meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter