1
Evropske lige

Mesi je dobro!

Objavljeno: 06.12.12 u 12:06

Španska Marka objavila je vest da je sa Lionelom Mesijem sve u redu i da nema nikakve ozbiljnije povrede kolena, pa navijači Barselone mogu da odahnu! Argentinac će verovatno biti na terenu već ovog vikenda kada Barsa gostuje Betisu u nedelju od 21 čas.

Ispostavilo se da je u pitanju bio samo udarac i trenutni bol, a da ligamenti uopšte nisu stradali! Vilanova je rekao da će Mesi igrati u nedelju ako se oporavi, tako da postoji mogućnost da već ovog vikenda ovori rekord Gerda Milera. Još jedan gol mu nedostaje da bi ga stigao po broju pogodaka u jednoj kalendarskoj godini. Mesi se svima zahvalio na porukama podrške preko svoje Fejsbuk stranice.
0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Mesi je dobro! | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I actually assume this web site needs much more consideration. I’ll most likely be once more to learn far more, thanks for that info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter