0
Košarka

Popovićevih 17 poena nedovoljni za trijumf Artlanda

Objavljeno: 02.12.12 u 20:17

Košarkaši Artlanda za koje nastupa srpski internacionalac Petar Popović doživeli su retko viđeni potop u 12. kolu Bundeslige pošto su poraženi kod kuće od Tibingena sa 90:67 (17:16, 18:25, 33:15, 22:11).

 

Rezultat sam po sebi ne bi predstavljao iznenađenje da domaći, daleko jači i na tabeli i po kvalitetu nisu doživeli retko viđeni pad u igri u drugom poluvremenu, koji je pripao Tibingenu rezultatom 55:26.

 

Petar Popović bio je bez dileme jedina svetla tačka u timu Artlanda pošto je u prvom delu igre nanizao 15 poena uz dva skoka, da bi u nastavku tragična igra njegovih saigrača i njega povukla u provaliju pa je za preostalih 20 minuta postigao još samo dva poena.

 

Trećeplasirani Artland sigurno će pokvariti plasman na tabeli budući da ekipe koje nastupaju u Evroligi i Evrokupu imaju po meč ili dva zaostatka u odnosu na druge.

 

Artland u utorak 4. decembra igra presudni meč 5. kola Evrokupa protiv Rige. I da pobedi u Letoniji, ekipa Petra Popovića mora da se nada uspehu Trijumfa protiv Le Mana jer im u suprotnom sledi eliminacija.

 

Što se Bundeslige tiče, Artland u subotu 8. decembra gostuje Miteldojčeru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter