0
Evropske lige

Inter teško, četvorka Udinezea

Objavljeno: 02.12.12 u 17:17

U danas odigranim mečevima Serije A viđeno je šest pobeda domaćina, dve gostijiu i nije bilo nerešenih rezultata.

Udineze je na svom terenu razbio Kaljari sa 4:1. Lako su domaćini igrali i sigurno kontrolisali meč. U 34. minutu Pereira je doveo tim iz Udina u vođstvo, da bi četiri minuta kasnije Angela povećao prednost, i to neposredno pošto je zaradio žuti karton.

Treći gol za domaće viđen je na početku drugog dela igre, kada je u 48. minutu bio precizan Danilo. Paskvale je poviso na 4:0 u 66. minut igre, a počasni gol za Kaljari postigao je u 80. minutu Desena.

Na Đuzepe Meaci milnaski Inter teškom mukom stigao je do tri boda protiv Palerma. Dugo su se domaćni mučili protiv čvrstih sicilijanaca i pitanje je da li bi stii do pobede da u 74. minutu Garsija nije postigao auto gol.

Vučica je sa gostovanja u Sijeni odnela ceo plen, jer su fudbaleri Rome slavili sa 1:3. Domaćini su na ovom meču prvi poveli. Igrao se 25. minut kada je Neto postigao gol. Sijena je čuvala prednost do skoro polovine drugog poluvremena kada je Destro u 63 minutu igre done izjednačenje Romi.

Nerešen rezultat na semaforu je stajao sve do 86. minuta kada je Perota  povisio na 1:2, da bi na samom kraju utakmice u 90. minutu Destra svojim drugim golom na meču postaviio konačnih 1:3.

Maestralan gol Boška Jankovića nije pomogao Đenovi da izbegne poraz na svom terenu protiv Kijeva jer su gosti u utakmici sa šest golova slavili 2:4.
https://youtu.be/o8n8ZDu-PCI

Već u 14. minut viđen je prvi gol a strelac za goste bio je Paloši iz penala. Samo šest minuta kasnije isti igrač povisio je na 0:2. Domaći smanjuju na 1:2 u 40. minutu preko Saida, ali je već u 45. minutu bilo 1:3 za Kijevo pošto je Paloši upisao het trik.

Nada da možda mogu do izjednačenja Đenovi je ulio Janković golom u 56. minutu, međutimdomaćini nisu imali snaga za preokret, pa je Stoian u 89. minutu postavio konačnih 2:4 za Kijevo.

Rezultati:
Napoli – Peskara 5:1
Bolonja – Atalanta 2:1
Genova – Kijevo 2:4
Inter – Palermo 1:0
Lacio – Palermo 2:1
Sijena – Roma 1:3
Udineze – Kaljari 4:1

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter