0
Domaći fudbal

Odlazi u ponedeljak

Objavljeno: 01.12.12 u 21:48

Neposredno posle debakla Crvene zvezde protiv Vojvodine i poraza od 3:0, trener Aleksandar Janković igračima je u svlačionici rekao da će u ponedeljak podneti ostavku.

Na ovu temu Janković nije hteo da govori na zvaničnoj konferenciji za novinare posle meča već je samo govorio o svom viđenju utakmice.

„ Čestitam protivniku na zasluženoj pobedi. Uspeli su da iskoriste sve naše slabosti koje mi nismo uspeli da sakrijemo. Ponovo smo primili golove iz direktnih grešaka. Meč je i definitivno prelomio treći gol koji smo primili na samom početku drugog poluvremena. Nakon toga nismo ličili na tim. Ovo je mnogo bolan poraz za nas, ne samo zbog uvećanja razlike na tabeli. U svemu ovome naravno da vidim svoju odgovornost“ rekao je Janković i dodao da će se Zvezdaškoj javnosti ponovo obratiti sutra ili najkasnije u ponedeljak.

„Smatram da prednost prvoplasiranog na tabeli nije nenadoknadiva na proleće jer ima još 15 utakmica do kraja. Sama razlika nije problem već veliki broj problema koje imamo u igri, i neophodno napraviti duboku analizu i izvršiti dosta korekcija“ zaključio je šef stručnog štaba crveno-belih.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter