0
Domaći fudbal

Ispustili smo pobedu

Objavljeno: 01.12.12 u 15:51

„Utakmica je bila dobra pa gledaoci mogu da budu zadovoljni, ali ja ne mogu. Imali smo lagano vođstvo, a onda smo dozvolili rivalu da se vrati iz mrtvih, bez obzira što smo znali da poseduju kvalitet za to. Naša odbrana je dozvolila igraču da pet sekundi bude poptuno sam u šestnaestercu, što je apsolutno neshvatljivo i nedopustivo.“ kazao je Vladimir Vermezović.

Trener Partizana je bio jako nezadooljan i sukobima na terenu koji su usledili posle meča.

„Takođe, nedopustivo je i ponašanje igrača posle meča. Razumem da radi adrenalin, ali kad se utakmica završi prepirke koje su postojale tokom meča moraju da prestanu. Pa ja sam više sam razdvajao igrače na terenu, nego što sam se spremao da odem na konferenciju i čestitam kolegi Kurćubiću“ rekao je vidno iznervirani Vermez.

 

Trener Spartaka kaže da se rizik isplatio.

„Znali smo da je Partizan najbolji tim u zemlji i boilo je teško odigrali protiv njih. Oni su stekli dva gola viška i mi smo odlučili da rizikujemo i krenemo ofanzivno, što je bio mač sa dve oštrice. Na sreću uspeli smo da stignemo prednost rivala i čestitam mojim igračima“ rekao je Petar Kurčubić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter