0
Domaći fudbal

Debakl Zvezde

Objavljeno: 01.12.12 u 21:04

Baš onoliko koliko je vremena Aleksandar Janković na konferenciji za novinare posvetio najavi meča protiv Vojvodine isto toliko će utakmici i porazu Zvezde biti posvećeno vremena u ovom izveštaju.

Crvena zvezda je u poslednjem kolu jesenjeg dela Jelen Superilge na svom stadionu izgubila od Vojvodine sa 0:3 i tako propustila da na zimsku pauzu ode sa samo 3 boda zaostatka za Partizanom, a umesto toga na zimovanje ide sa -6.

Aleksandar Janković, „Zvezdin vojnik“ kako to sam za sebe voli da kaže, je svojom skandaloznom konferencijom za novinare praktično najavio ovakav ishod utakmice. Jer kako drugačije tumačiti sve što je on juče izrekao.

Verovatno svestan da na njega niko po završetku prvog dela sezone na Marakani neće računati „srpski Murinjo“ je krajnje nezrelo napao klub u kome radi, pravdajući to željom da zaštiti igrače.

Igrači se štite na sasvim drugi način, a primer za to Janković je mogao da vidi iz dela njegovog prethodnika, ali verovatno nije hteo.

Igra koju je Janković forsirao tokom svog nadajmo se kratkog boravka na Marakani, a koja je kulminirala večeras,  teško da može da se nazove bilo kojim stručnim terminom, a možda je sistem bez sistema uz dosta preskakanja terena najpribližnija definicija.

Janković je suštinski imao priliku da jesenji deo prvenstva završi na prvom mestu i tu je priliku propustio. Imao je priliku da smanji razliku za crno – belima i tu je priliku propustio. Jedino što nije propustio je da se javno požali na klub u kome radi.

Zvezdin vojnik nema šta.
https://youtu.be/oGvioOtP4co

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter