0
Evropske lige

Đavolima triler u Redingu

Objavljeno: 01.12.12 u 20:26

Odigran je poslednji meč dana kada je u pitanju 15. kolo Premijer lige, a kakvo su samo prvo poluvreme odigrali Reding i Mančester Junajted! Svi golovi su na ovom meču pali u prvih 45 minuta, a bilo ih je sedam – 3:4!

Goleadu je u prvom poluvremenu počeo Reding pogotkom Robsona Kanua, nakon što je lopta posle centaršuta slabo izbijena do njega na sedam metara, a on ju je levom nogom zakucao u mrežu iz poluvoleja. U 13. minutu na semaforu je 1:1, strelac Brazilac Anderson, ali uz nešto slabiju intervenciju Federićija. Pet minuta kasnije Mančester Junajted vodi – penal je dosudio Mark Halsi, nakon što je oboren Evans. Siguran sa bele tačke bio je Runi. Međutim, slede dva brza gola domaćeg tima i to oba glavom iz peterca. Očajno je oba puta reagovla odbrana crvenih đavola, a mrežu Lindegarda zatresli su Le Fondre i Morison u 19. i 23. minutu.
Junajted je nastavio da napada, kao što je to činio od starta, pa je Runi izjednačio posle odličnog napada po desnoj strani i centaršuta Evre, a Šrek je u 34. minutu petom proigrao Van Persija koji nije bio u ofsajdu i savladao još jednom golmana domaćeg tima. To je bilo sve kada su golovi u pitanju, jer je Fergi očigledno očitao lekciju svojim defanzivcima na poluvremenu, pa su igrali kako treba u nastavku.
Crveni đavoli su tako odmakli na vrhu Sitiju i sa 36 bodova su usamljeni na vrhu, dok Reding ostaje pretposlednji sa samo devet bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter