0
Košarka

B tim Sparsa namučio Majami

Objavljeno: 30.11.12 u 09:34

Greg Popović nije na Floridu vodio najbolje igrače svog tima, Dankan, Parker, Đinobili i Grin su ostali u Teksasu. Ali opet Majamiju nije bilo lako, vodili su gosti +7 na 5 minuta do kraja ali je Majami u samom finišu napravio seriju 12:2 i slavio 105:100 na kraju.
https://youtu.be/Y4fjHO0MIE0

Najefikasniji je bio Lebron Džejms sa 23 poena, 9 skokova i 7 asistencija a junak meča Rej Alen je imao 20 uz pogođenu ključnu trojku na 22 sekunde do kraja meča. U B sastavu San Antonija istakao se Tijago Spliter isa 18 poena i devet skokova a Geri Nilje završio meč sa 20. Povodom odmaranja glavnih zvezda u prajm tajm utakmici Dejvid Štern je najavio kazne za Spurse.

Posle ove utakmice Majami ima skor 11-3, a San Antonio 13-4. 

https://youtu.be/Lffob5iwhx4


I u drugom odigranom meču je bila jako zanimljivo, Golden Stejt je tek posle pregledanja snimaka od strane sudija slavio. Andre Igudala je definitivno tragičar meča, prvo je promašio tri bacanja pa je postigao trojku u poslednjoj sekundi, Golden Stejt je tražio da sudije preispitaju odluku, posle gledanja snimka je presuđeno da je šut bio posle zvuka sirene pa se domaćin ipak radovao 106:105.  
Najbolji na meču je bio  Dejvid Li sa 31 poenom i 9 skokova, 21 poen dodao je Tompson, a 20 Kari. Tragičar Igudala je meč završio sa 22 poena, dok je Galinaro dodao 20.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter