0
Evrokup

Verovao sam u sebe

Objavljeno: 29.11.12 u 13:50

Zvezda je juče posle veliek drame pobedila na Sardiniji Dinamo Sasari i tako obezbedila prolaz u Top 16 fazu Evrokupa. Junak pobede je bio Boris Savović koji je postigao trojku na 1,85 sekundi do kraja meča.

Rakočević je uradio veliku stvar, jer je navukao dva igrača na sebe. Verovao sam u sebe i poslednji šut. On je ušao, ostavio me samog sa loptom u ćošku, a ona je kao kap prošla kroz obruč“, rekao je Savović koji je bio vrlo zadovoljan činjenicom da su crveno beli i pored velikog pada u igri ostvarili pobedu.
„Imali smo jedan problematičan period koji je Sasari iskoristio. Ali tu smo i pokazali kakva smo ekipa. Pobediti Sasari i kod kuće i u gostima je veliki uspeh. Igramo sve bolje i bolje i sa sve većom dozom samopouzdanja.“

Savović je zadovoljan igrom i rezultatima koje beleži Zvezda.
„Velika pobeda u pravo vreme. Posle četiri kola smo osigurali prolaz u Top 16. Utakmicu smo odlično odigrali pogotovo u odbrani pošto smo ekipu Sasarija spustili na dosta manji broj poena nego što su dali u Beogradu.“,rekao je Savović.

Naredni meč Crvena zvezda igra u Pioniru u nedelju od 17h protiv Širokog i to je odlična prilika za desetu uzastopnu pobedu u svim takmičenjima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter