0
Evropske lige

Mančesteri pobedili

Objavljeno: 28.11.12 u 22:59

Oba kluba iz Mančestera zabeležili su trijumfe u 14. kolu Premijer lige. Junajted je na Old Trafordu savladao Vest Hem, dok je Siti održao korak za liderom trijumfom u gostima nad Viganom.

Na Teatru snova sve je rešeno golom u prvom minutu koji je uz mnogo sreće postigao Robin van Persi! Od tog momenta se ništa spektakularno nije dešavalo, a do kraja susreta nismo videli nijedan pogodak.

Majkl Karik je upisao tu asistenciju, a Holanđanin je imao dva puta sreću, prvo kada je prebacio svog čuvara, a a zatim i kada je šutirao a lopta se odbila od jednog čekićara (O’Brajen) i završila u mreži. Junajted je na ovaj način zadržao prvo mesto i ima 33 boda.

Siti je i dalje drugi i diše za vratom crvenim đavolima sa 32 boda, pošto su uspeli da savladaju Vigan u gostima sa 2:0. Mnogo muka još jednom za tim Roberta Manćinija, koji nije uopšte bio dominantan na ovom gostovanju, ali su došli do bitne pobede.

Baloteli je doveo građane u vođstvo u 69. minutu nakon što mu se lopta odbila u noge posle udarca Turea, a zatim mu se još jednom vratila kada je Al Habsi odbranio njegov udarac. Samo tri minuta kasnije rezervista Milner postiže prelep pogodak sa 20-tak metara i rešava pitanje pobednika.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter