1
Fudbal

Strama nije oduševljen

Objavljeno: 26.11.12 u 13:26
Vesli Snajder se oporavio od povrede, ali nema ga u timu Intera jer je uprava kluba odlučila da on bude van tima dok ne odluči da li će potpisati novi ugovor. Andrea Stramaćoni je potvrdio ovu informaciju i nije baš srećan zbog nje, jer je Snajder svakako najveća zvezda tima.
„Svakoga dana pričam i sa Veslijem i sa predsednikom, znam celu situaciju. Situacija je ipak jednostavnija nego što ljudi misle – tokom leta smo doneli odluku kako ćemo poslovati i sada je sprovodimo. Naravno, mi razumemo i želju igrača. U ovom trenutku ja ne mogu da ga stavim u tim, bez obzira šta vidim na treningu. Ovo su tehnički razlozi i nadam se da će uskoro biti rešeni.“
Snajder dakle ni večeras protiv Parme neće biti u timu, a da li će potpisati novi, smanjeni ugovor, videćemo do kraja godine.
0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Strama nije oduÅ¡evljen | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice web site!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds additionally…I am satisfied to find so much useful information here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter