0
Evrokupovi

Osetljivi Azerbejdžanski novinari

Objavljeno: 21.11.12 u 18:34

Naravno da se Vermez nije izvinio, već je odgovorio:

„Neću nikome da se izvinjavam, jer niko od Vas domaćina nije došao da mi pokaže gde je sala za konferencije, već sam je sam tražio. Nemojte me zamarati sa tim glupim pitanjima, tumarali smo oko stadiona, dok slučajni prolaznik nije naišao i pokazao nam put“ – rekao je Vermezović.

On je nastavio priču na temu sutrašnjeg meča:

„Bez obzira što smo i Nefči i mi izgubli sve šanse za prolaz, utakmica je veoma važna za nas. Želimo da ostavimo dobar utisak, da napravimo mali pomak u rezultatskom smislu i da popravimo mesto na tabeli u grupi. S obzirom da je Nefči u prethodnom kolu šampionata slavio 8:1, sigurno su puni samopouzdanja, ali mi znamio +šta nas čeka ovde i spremni smo na sve. Malo nam je neobična vremenska razlika od tri sata, ali sam uveren da će momci da se adaptiraju i odigraju kako treba.“

Na pitanje kojim ishodom bi bio zadovoljan na sutrašnjem meču čika crni odgovara:

„Pobedom. Međutim, pita se i Nefči. Verujem u moj tim. Pobedili smo 10 mečeva pre derbija u nizu u šampionatu i odigrali smo dva dobra duela sa Interom, koji su skauti Nefčija inmali prilike da vide.“

Pobedi se nadaju i domaćini, trener Nefčija, Bojukaga Hadžijev,  je bio vrlo optimističan u prognozama ishoda meča:

„Puni smo entuzijazma i pomalo nestrpljivi. Ne mogu da kažem sa kojom ćemo taktikom izaći na teren. Moja životna ambicija je da na svakoj utakmici idem na pobedu, a to ćemo upravo pokušati protiv Partizana“, rekao je Hadžijev na konferenciji za medije u Bakuu.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter