0
Evrokup

Ne može bolje napadački

Objavljeno: 21.11.12 u 23:45

Zvezda je večeras sa Sasarijem postigla novi rekord sa čak 220 poena na utakmici. Ono što je još lepše je to što su crveno beli bili ti koji su slavili sa 116:104.

Trener Zvezde Vlada Vukoičić jedao svoje viđenje meča.

„U napadu smo igrali savšeno, bolje od ovoga ne može, 116 poena u evropskoj košarci je teško ostvarivo u ovo vreme. Odbrana je bila malo lošija, primili smo mnogo poena i moramo da poradimo na tome“, rekao je Vukoičić. i zahvalio se navijačima.

„Hvala navijačima zbog navijanja, načina na koji su nas dočekali, Bili su fenomenalni. Sasari je naš najteži protivnik, odlična ekipa sa fenomenalnim Torntonom. Svi su bili raspoloženi, svi njihovi igrači su veoma opasni i svi mogu da šutiraju za tri“

Odbrana nija bila najbolja, moraćemo da poradimo na tome, ali najbitnije je da smo prvi na tabeli, da imamo tri pobede i sve u svemu zadovoljni smo. Bitno je da što više igrača bude raspoloženo, da imamo više igrača u rotaciji, da tempiramo formu i budemo uvek dobri. Koliko će trajati serija pobeda ne znam, biće i poraza siguran sam, ali bitno je da držimo individualnu formu i budemo uvek jaki“, zaključio je Vukoičić.

I trener Dinama, Romeo Saketi je bio oduševljen atmosferom u Pioniru

„Veoma emotivna utakmica za mene i igrače, velika je čast da igramo na ovakvom terenu, navijači su glavni utisak. Moji igrači su se trudili da igramo na novou na kojem su navijači, ovo je neverovatno. Imalo smo odličan procenat šuta za tri poena u prvom delu igre, Zvezda je dala samo jednu trojku, ali su nas kasnije dotukli pod košem, i bili su veoma jaki u tranziciji. Cvetković je pogodio dve trojke koje su prelomile utakmicu. Zvezda je fizičko mnogo jača ekipa od nas, ima snažnije centre, dobru rotaciju, dugačku klupu, svi igrači mogu da igraju na visokom nivou“.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter