0
Evrokupovi

Galata bolji od malih đavola

Objavljeno: 20.11.12 u 22:53
Poslednje kolo odlučivaće o drugom učesniku osminefinala kada je grupa H Lige šampiona u pitanju! Mančester Junajted je već prošao, a sada su Galatasaraj i Kluž izjednačeni, dok je Braga završila takmičenje već sada sa samo tri boda.
Galata je dočekao Mančester junajted, koji je došao u istanbul sa rezervnom postavom. Iskoristila je to ekipa Galatasaraja i golom Buruka Jilmaza u 54. minutu došla do tri zlata vredna boda. Korner je sjajno izveo Hamit Altintop, a Jilmaz nastavio golgetersku seriju u LŠ posle hettrika protiv Kluža.
Kluž je dočekao Bragu kojoj je ovaj meč bio biti ili ne biti, a ispostavilo se da je ovo drugo. Sjajni Rui Pedro je u prvih 15. minuta dao dva gola i doneo veliku radost domaćim navijačima, ali je Alan smanjio već u 17. Ipak, Pedro se nije zaustavio na ona dva gola, već je u 33. minutu kompletirao hettrik i to je bilo dovoljno da se savlada zaista slaba Braga od koje su svi očekivali mnogo više.
U poslednjem kolu Galatasaraj gostuje Bragi, dok Kluž gostuje mančester Junajtedu.
TABELA: Mančester junajted12, Galatasaraj 7, Kluž 7, Braga 3.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter