1
Domaći fudbal

143. večiti derbi

Objavljeno: 17.11.12 u 13:06

Večeras ćemo moći da vidimo defintivno najbolje od onoga što imamo kada je u pitanju domaći fudbal.

U večitom derbiju na Marakani će se sastati ljuti rivali Crvena zvezda – Partizan. Nema potrebe puno tršiti reči o tradiciji koja traje duže od pola veka.

Ipak, ono što ovaj derbi čini specifičnim je pre svega turbulentna događanja u Crvenoj zvezdi, a kojima smo bili svedoci.

Posrtanje velikog kluba barem na trenutak je prekinuto odlaskom Vladana Lukića i dolaskom Radne grupe na čijem čelu je Dragan Džajić, što je za posledicu imalo isplatu dela zarada, pa samim tim treba očekivati da prvotimici crveno – belih sa brigom manje uđu u veoma važnu utakmicu.

I Zvezdi i Partizan je cilj jasan. Crveno – beli žele pobedu kako bi smanjili veliki bodovni zaostatak, dok bi crno – belima i nerešeni ishod sasvim odogovarao, jer bi u tom slučaju sačuvali velikih 8 bodova prednosti.

Dakle večeras u okviru 13. kola Jelen Superlige na Marakni od 19 časova Crvena zvezda dočekuje Partizan.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title 143. večiti derbi | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Aw, this was a very nice post. In idea I want to put in writing like this moreover – taking time and actual effort to make a very good article… however what can I say… I procrastinate alot and certainly not seem to get one thing done.
    nCricvMorawu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter