1
Domaći fudbal

Pazarcima ublažena kazna

Objavljeno: 15.11.12 u 16:58

Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije (FSS) smanjila je danas kaznu Novom Pazaru sa dve na jednu utakmicu igranja pred praznim tribinama na domaćem terenu, prenosi Tanjug.

„Izvršivši uvid u kompletne spise predmeta, kao i u pisano izjašnjenje disciplinskog inspektora FSS, a imajući uvidu sve činjenice, a posebno da se radi o manjoj grupi izgrednika koja je u međuvremenu procesuirana, kao i napore organizatora utakmice da ista protekne u najboljem redu, komisija za žalbe donela je napred navedenu odluku“, navodi se u saopštenju FSS.

Novi Pazar prvobitno je kažnjen sa dve utakmice bez publike kod kuće i novčano sa 500.000 dinara zbog transparenta „Rešen rebus, srce, bubreg, pluća, živela Žuta kuća“, za vreme utakmice Kupa Srbije protiv Rada.

U međuvremenu, Novi Pazar je u 11. kolu Superlige već odigrao meč protiv Slobode bez publike, tako da će u subotu dočekati Javor uz prisustvo navijača.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Pazarcima ublažena kazna | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Whats up. Very nice web site!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m happy to locate a lot of helpful information right here within the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter