0
Domaći fudbal

Novi Pazar dva meča bez publike

Objavljeno: 01.11.12 u 18:18

Fudbalski klub Novi Pazar kažnjen je sa dva meča bez prisustva publike i moraće da plati 500.000 dinara zbog uvredljivog transparenta koji su istakli njegovi navijači na utakmici protiv Rada.
To je Pazarcima već druga kazna od početka sezone, a prethodni put su sankcionisani kada se dogodio incident među najvatrenijim pristalicama ovog kluba.
Portparol FK Novi Pazar Redžep Korać izjavio je da je klub iznenađen ovako velikom kaznom.
„Nismo očekivali ovako visoku kaznu zato što je klub preduzeo sve što je u njegovoj moći kako bi utakmica sa Radom protekla u najboljem mogućem redu, kao i zbog ocene delegata utakmice i komesara za bezbednost koji su bili na tom meču. Takođe smo iznenađeni i zbog činjenice da je policija preduzela mere hapšenja osumnjičenih za pomenuti incident na utakmici“, rekao je Korać.
Korać ističe da pored prihoda od prodatih ulaznica Novi Pazar ima značajan prihod od sponzora koji najavljuju raskid ugovora.
„Ovom prilikom biće nam uskraćen takav priliv novca. Ono što je veoma negativno u ovom trenutku je najava jednog od naših najvećih sponzora za raskid ugovora pošto ovakvim incidentima i ovakvim situacijama, u kojima se klub često nalazi, njihova firma dobija samo antireklamu“, zaključio je Korać.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter