0
Evropske lige

Neverovatni Ćićarito

Objavljeno: 10.11.12 u 20:30

Kakav je igrač Havijer Ernandez poznatiji pod nadnimkom Ćićarito! U meču 11. kola Premijer lige Aston Vila je dočekala Mančester Junajted i vodila 2:0, a onda je ušao Meksikanac i dao hettrik i doneo sva tri boda crvenim đavolima!

Aston Vila je odigrala odličan meč, ali ni to nije vredelo protiv Junajteda koji i 17 godinu u nizu ostaje neporažen na Vila parku. Mladi Austrijanac Andreas Vajman je doveo Vilu u vođstvo u nadoknadi vremena u prvom delu igre, posle prodora Bentekea (odneo Smolinga) i asistencije.

Isti igrač je u 50. minutu duplirao prednost svog tima, ovoga puta na asistenciju Gabrijela Agbonlahora. A onda na scenu stupa Ćićarito, koga je ser Aleks Ferguson uveo u igru na poluvremenu umesto Ešlija Janga.

U 58. minutu Ernandez smanjuje rezultat posle proigravanja Pola Skolsa, a samo pet minuta kasnije na semaforu je 2:2, a ostaje pitanje da li je gol pripisan Ćićaritu ili Ronu Flaru…

Kako god bilo, Meksikanac je najzaslužniji za pogodak. Nakon toga Robin van Persi dva puta pogađa prečku za samo 60-tak sekundi, a u 87. minutu Holanđanin centrira i pronalazi, koga drugog nego Ćićarita koji opet trese mrežu i donosi sva tri boda crvenim đavolima.

Junajted je na ovaj način zadržao prvo mesto na tabeli i ima 27 bodova, dok je Vila na 17. mestu sa devet bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter