1
Evropske lige

Moguće da će otići iz Totenhema veoma brzo

Smorio se Adebajor

Objavljeno: 20.10.12 u 16:52

Emanuel Adebajor je stigao pred sam kraj prelaznog roka u Totenhem kao veliko pojačanje opet, trebalo je da bude prvi napadač, a on greje klupu i to mu se nikako ne sviđa.
Viljaš Boaš daje šansu Džermejnu Defou svaki put od prvog minuta, a Ade dobija priliku na kašičicu. Zato je internacionalac iz Togoa tražio razgovor sa menadžerom da vidi hoće li se situacija menjati ili ne. Danas je Adebajor dobio šansu protiv Čelsija tek pred sam kraj utakmice i nije izgledao preterano srećno zbog toga.
Adebajor je posle Ljorisa drugi novajlija koji čeka svoju šansu, francuski golman ju je dočekao, a videćemo hoće li i bivši napadač Arsenala i Sitija.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Smorio se Adebajor | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I actually assume this web site needs much more consideration. I’ll most likely be once more to learn far more, thanks for that info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter