0
Fudbal

Kao odgovor na optužbe o rasizmu FSS je a Youtube video snimak pod nazivom Danny Rose is lying to whom?

Koga laže Deni Rouz?!

Objavljeno: 18.10.12 u 20:26

Deni Rouz je posle utakmice baraža za Evropsko prvenstvo u Kruševcu izjavio da je vređan na rasnoj osnovi, kao i da je gađan kamenjem tokom celog meča.

Cilj snimka je da se dokaže da je Rouz lagao tvrdeći da je tokom celog meča bio vređan na rasnoj osnovi.

Na snimku od šetst minuta, koji prati meč od intoniranja himni do 76. minuta, nalaze se razne situacije u kojima Deni Rouz ima loptu,ili izvodi aut a ne čuju se neki uvredljivi povici, čak ni kada je Rouz zaradio prvi žuti karton.

Evo šta je pričao Rouz dan posle utakmice:

„Počeli su odmah kada smo počeli sa zagrevanjem. Odmah su počeli sa oponašanjem majmuna i ja sam pitao saigrače da li oni to čuju. Odgovorili su da čuju. Svaki put kada bih dotakao loptu, izvodili bi oponašanje majmuna”, tvrdio je levi bek engleskog tima.

“Tokom prvog poluvremena, kada sam prilazio da uzmem loptu i izvodim aut, navijači su počinjali sa oponašanjem majmuna, ali prvo poluvreme nije bilo ni blizu tako strašno kao drugo poluvreme. Dva kamena su me pogodila u glavu dok sam ubacivao loptu u teren“.

A evo i snimka

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter