0
Evrokupovi

Biciklom na utakmicu Partizana

Objavljeno: 16.10.12 u 14:09

Navijač Partizana krenuo na put dug 1.150 kilometara. Klub mu obezbedio opremu, kartu za meč na „Meaci“, prisustvo na treningu i godišnju ulaznicu crno – belih.

Velikom navijaču Partizana iz Kraljeva Draganu Šibaliću ostvarila se višegodišnja želja. Na evropsko gostovanje svog kluba ići će biciklom, Partizan ga je podržao u celoj akciji, zahvaljujući direktorki marketinga Snežani Filipović.

Šibalića koji je danas krenuo ka Italiji, očekuje put od 1.150 kilometara do Milana gde će gledati meč Intera i svog omiljenog kluba. Put ga vodi preko Mađarske i Slovenije, a planirano je da u Milano stigne 24. oktobra.

„Želeo sam da uradim nešto originalno kako bih podržao moj klub protiv Intera. Za Partizan navijam odmalena i zahvaljujem direktorki marketinga kluba Snežani Filipović i kompaniji Adidas koji su mi pomogli da realizujem ovu ideju“, rekao je Dragan Šibalić pre početka avanture.

„Čovek je 1000 puta slao mejl sa željom da mu pomognemo oko ovakvog puta. Pomogli smo mu sa Adidas opremom, dobiće kartu kartu za utakmicu, prisustvovaće treningu naše ekipe u Milanu i dobiće godišnju ulaznicu Partizana“, rekla je Snežana Filipović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter