0
Domaći fudbal

Zvezda je već uzela kaparu za Maksimovića i Mijailovića

Objavljeno: 12.10.12 u 10:38

Nikola Maksimović i Srđan Mijailović igraće uskoro u Seriji A. Reprezentativci Crvene zvezde će preko Izraela, tačnije menadžerske agencije čiji je vlasnik Pini Zahavi, nastaviti karijeru u Italiji, najverovatnije u Fiorentini ili Udinezeu.

Pomenuta agencija isplatiće crveno-belima između 4 i 4,5 miliona evra i to odmah, a tandem će sa „Marakane“ otići na leto, a najranije u zimskom prelaznom roku.

Maksimović po procenama Transmarketa trenutno vredi 1,25 miliona evra, a Zvezda ga je iz Slobode Point dovela za 300.000 evra, pa je napravljen dobar posao. Gotovo je izvesno da bi Maksimović Maksa vredeo i više da Zvezda igra na evropskoj sceni, ali u ovom slučaju cilj opravdava sredstvo.

Srđan Mijailović, Zvezdino dete, kojeg je „otkrio“ Robert Prosinelki ići će sa Maksimovićem u „paketu“, mada se za njega interesovalo nekoliko klubova iz Rusije i Nemačke, ali nijedna ponuda nije bila zvanična.

Zvezda je već uzela kaparu za ovaj tandem i ovih dana čeka se preostali deo novca za transfere. Istovremeno skauti kluba rade na pronalaženju zamene za ove igrače, kako bi na leto adekvatno popunili prazninu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter