in ,

Zvezda je već uzela kaparu za Maksimovića i Mijailovića

Nikola Maksimović i Srđan Mijailović igraće uskoro u Seriji A. Reprezentativci Crvene zvezde će preko Izraela, tačnije menadžerske agencije čiji je vlasnik Pini Zahavi, nastaviti karijeru u Italiji, najverovatnije u Fiorentini ili Udinezeu.

Pomenuta agencija isplatiće crveno-belima između 4 i 4,5 miliona evra i to odmah, a tandem će sa „Marakane“ otići na leto, a najranije u zimskom prelaznom roku.

Maksimović po procenama Transmarketa trenutno vredi 1,25 miliona evra, a Zvezda ga je iz Slobode Point dovela za 300.000 evra, pa je napravljen dobar posao. Gotovo je izvesno da bi Maksimović Maksa vredeo i više da Zvezda igra na evropskoj sceni, ali u ovom slučaju cilj opravdava sredstvo.

Srđan Mijailović, Zvezdino dete, kojeg je „otkrio“ Robert Prosinelki ići će sa Maksimovićem u „paketu“, mada se za njega interesovalo nekoliko klubova iz Rusije i Nemačke, ali nijedna ponuda nije bila zvanična.

Zvezda je već uzela kaparu za ovaj tandem i ovih dana čeka se preostali deo novca za transfere. Istovremeno skauti kluba rade na pronalaženju zamene za ove igrače, kako bi na leto adekvatno popunili prazninu.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Trening Miličića pred novu sezonu

Turci dobijaju Rumune