0
Fudbal

Krasić se vratio posle povrede, Njukasl rutinski dobio Bordo, Briž lako kod kuće sa Maritimom

Moćni Fener, sigurne svrake

Objavljeno: 04.10.12 u 23:04

Odigrani su mečevi 2. kola grupe C, a iznenađenje je priredio Fenerbahče koji je sa 4:2 u Menhengladbahu bio bolji od Borusije. U drugom susretu Marsej je petardom savladao kiparski AEL.
Menhengladbah je bio favorit u duelu sa Fenerbahčeom, ali tu ulogu nisu opravdali iako su došli do vođstva golom Luka De Jonga. Fener je brzo preokrenuo, već u prvom poluvremenu preko Baronija i Raula Meireleša, da bi Dirk Kujt povisio na 3:1. Menš se vratio u igru, bar su se tome ponadali navijači, golom Igora De Kamarga, ali je sve nade zelenih srušio Kristijan Baroni svojim drugim golom.
U drugom susretu grupe C Marsej je na Velodromu savladao AEL sa 5:1, iako su gosti prvi poveli preko Ouona. Defanzivci Olimpika Fani i Mendes donose preokret, a meč rešavaju Remi sa dva gola i Žinjak.
Tabela: Marsej 4, Fenerbahče 4, Menhengladbah 1, AEL 1.
U grupi D lagani trijumfi domaćih ekipe – Njukasl je savladao Bordo sa 3:0, a Klub Briž je bio bolji od Maritima sa 2:0.
Njukasl je počeo meč sa nešto izmenjenim sastavom u odnosu na standardni, pa je Demba Ba bio na klupi. Nije to smetalo ekipi Alana Pardjua da zabeleži trijumf. Poveli su golom Ameobija, a autogolom Enrikea su duplirali prednost. Tačku na i stavio je Papis Demba Sise.
U drugom susretu ove grupe Klub Briž je na Jan Brejdelu dočekao Maritimo i slavio sa 2:0 golovima Karlosa Bake, fantastičnog Kolumbijca, i Bjorna Vleminksa.
Tabela: Njukasl 4, Bordo 3, Klub Briž 3, Maritimo 1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter